Colette kozmetika - Blog

A természetes bőregyensúly

Október végétől megújult, az igazoltan bio minősítésű, válogatott összetevőkből álló  Image Ormedic termékcsalád, melynek tagjai  segítenek értékes növényi alapú összetevőik és magas antioxidáns tartalmunknál fogva a környezeti stresszorok okozta bőrptoblémák helyreállításában.

Ezek a növényi alapú értékes összetevők segítik többek között a bőr táplálás,védelemét,nyugtatását.Optimális szinten tartják a bőr barrier rétegét, bezárják a nedvességet, miközben védenek a szennyező anyagok és a toxinok károsító hatásaival szemben.

  •  A bio szőlővíz táplálja a bőrt. A termékek tiszta, természetes szőlővizet tartalmaznak, melyet tiszta desztillálással nyernek ki, megőrizve a gyümölcs legértékesebb tápanyagait.
 
  •  A Bio 7-extraktum elegy védi a bőrt. Lótuszvirág, kurkuma, tamarindusz, japán zöld tea is szerepelnek az antioxidánsokban gazdag extraktumok között, melyek az érzékeny bőrt védik. Lóherevirág, bojtorjángyökér és körömvirág együttesen nyugtatják a bőrt.
 
  • Az antioxidánsokban, enzimekben és vitaminokban gazdag aloe frissíti és nyugtatja a bőrt, ha irritálódik.
 
Érzékeny, allergiás, tini, várandós, kemoterápiás kezelésen átesettek is használhatják, mert a termékek nem tartalmaznak olyan összetevőket ( parabéneek, szulfátok, mesterséges illatanyagok, ftalátok, ásványi olajok, triklozán, PEG-ek, szintetikus színezékek, vazelin) melyek potenciálisan érzékenységet válthatnak ki és beleszólhatnak az érzékeny pH enyensúlyba.
 
Miért fontos a pH egyensúly?
 
A bőr önmagában nagyszerűen ellátja a feladatát és harcol a környezeti ellenségekkel szemben, de legjobban az egészséges 5,5 pH értéken funkcionál. Ezért az összes terméket úgy tervezték, hogy pH-ja kiegyensúlyozott és a bőr optimális pH tartományán belüli legyen. Ezek a formulák az egészséges bőr barriert támogatják, így a bőr még jobban ellenáll a kiszáradásnak, károknak, stb.
 
Ha úgy érzed bőröd nincs egyensúlyban segítünk, kérj időpontot kezelésünkre, vagy kérj segítséget az otthoni bőrápolásodhoz.

Címkék

Megosztás

Szóljon hozzá Ön is!

Tájékoztatjuk, hogy hozzászólása csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.


Ide kattintva elolvashatja az Adatvédelmi Tájékoztatót