Colette kozmetika - Blog

Az ázsiai nők szépségtitka.

A titok neve: K-BEAUTY. Sokan irigylik az ázsiai nők kortalan szépségét, akiknek a bőrápolási rutinja sokban eltér az európaitól.Amellett, hogy sokkal alaposabbak, másra helyezik a hangsúlyt, máshogy gondolkodnak a szépségről. Növényi vizek, holisztikus gondolkodás, gyógyító összetevők célozzák a bőr problémáit, belülrol kifelé.

Japánban a szépség fogalma csak hozzáállás kérdése. Fontos számukra a rendszeres, napi bőrápolás, ezért tudatosan, következetesen végzik napról-napra. Egyszerű szertartással. Tradicionálisan nemzedékről nemzedékre adják át  a szülök és tanítják meg az alapokat.Ezért már egészen fiatalon elkezdik a rétegező bőrápolás rituáléját, kényeztetve lelküket és az érzékeiket.

Nem takarják el dekorkozmetikumokkal a különböző bőrproblémákat, hanem magát a bőrt tökéletesítik a megfelelő kozmetikumokkal, hiszen a sugárzóan, egészségtől ragyogó arc a szép. A 7-10 lépésből álló rétegező bőrápolás titka, hogy bőrtípusnak és az évszaknak megfelelően végezhető, megadva mindent a bőrnek, akkor és annyit, amennyire éppen szüksége van.Speciális alaptermékei a habzó pakolások, BB krémek, esszenciák és lapmaszkok.

 • 1. A legelső lépésként olajbázisú tisztítóval körkörös mozdulatokkal megtisztítják az arcukat, és a dekoltázsukról sem feledkeznek meg.
 • Ezután közömbösítés következik tiszta vízzel.
 • 2. Ezt követően jön a vízbázisú tisztító, amivel eltávolítják az arcon maradt olajat.
 • 3. Az elhalt hámsejteket mikroszemcsés arcradírral távolítják el, hetente kétszer használják a radírt arcra, kézre, testre és külön az ajkakra. Így elősegítik, hogy a bőrápolási termékek mélyebbre hatoljanak és még selymesebb legyen a bőrük.
 • 4. Ezután skin tonert használnak, ami kiegyenlíti a bőr PH értékét. Ez egyfajta vívőanyag, ami segít a további lépésekben használandó hatóanyagok felszívódását.
 • 5. Esszenciával folytatódik a rituálé, ami hidratálja a bőrt, segíti a regenerálódást, fokozza a bőrsejtek megújulását.
 • 6. A bőrtökéletesítés érdekében jön a szérum, ami már célzott problémákra is fókuszál, mint a pigmentfoltok, a pattanások vagy a ráncok. Nem kell megijedni, mert ultrakönnyű textúrákról beszélünk, amit az ujjakkal paskolnak a bőrbe
 • 7. Esemény előtt, vagy csak extra bónuszként hetente kétszer érdemes lapmaszkot használni, ami 15 perc alatt képes feltuningolni a bőrt, igen látványos hatást elérve a feszesítés terén is. A  bőr típusa válogatja, hogy kinek milyen extra tuningra van szüksége, ezért minden bőrtípusnak megvan a saját lapmaszkja.
 • 8. A szemkörnyék finom bőrét külön szemránckrémmel ápolják, amit ujjbeggyel paskolnak az érzékeny területre.
 • 9. Végül felkerül az i-re a pont: jöhet a hidratálókrém, vagy a gél, esetleg a lotion, attól függően, hogy kinek mit kíván a bőre. Ezzel egyidőben speciális ápoló krém kerül a nyak dekoltázsra is.
 • 10. A fényvédő használata, még ha nem is napozás a cél, alapvetően hozzátartozik az ázsiai bőrápoláshoz.

Éld át Te is ezt a különleges szertartást.Ha szeretnéd közelebbről megismerni és megérezni a K-BEAUTY élményét gyere el a Gésák titka kezelésünkre vagy olvass többet róla. Főoldalunkon a Kiemelt kezeléseink között megtalálhatod.

 

.

 

 

 

Címkék

Megosztás

Szóljon hozzá Ön is!

Tájékoztatjuk, hogy hozzászólása csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.


Ide kattintva elolvashatja az Adatvédelmi Tájékoztatót