Colette kozmetika - Blog

Az éjszakai pakolások jótékony hatása

A szépítő alvás nem véletlenül kapta a nevét.

Míg édesen alszol, a bőr keményen dolgozik azon, hogy helyreállítsa a napközben a bőrt ért stressz, szennyeződés, helytelen étrend és a fáradtság hatásai miatt fellépő károkat. A pihentető alvás alapvetően fontos az egészséges bőrhöz, te pedig meg tudod azzal támogatni, hogy olyan termékeket használsz, mint például az éjszakai pakolások. Az éjszakai pakolás helyreállítja a bőr ragyogását, biztosítja azt a hidratálást, amitől a bőröd feltöltött és sima lesz. Ezért érdemes az ilyen típusú terméket is beépíteni a rendszeres bőrápolásodba, hogy kihasználd előnyeit.

Miként hat az éjszakai pakolás

Az éjszakai pakolások kifejezetten arra szolgálnak, hogy mélyebb, hosszabb ideig tartó, erősebb hatást fejtsenek ki, és nyugtató, hidratáló hatást biztosítsanak az éjszaka során. Az éjszakai pakolások alapvetően a szennyeződéstől és az irritáló anyagoktól védenek, miközben lehetővé teszik a pakolás legfontosabb összetevőinek a lehető legjobb hatáskifejtését.
Sejtjeink éjszaka osztódnak, fokozva a sejtek cserélődését. Egy éjszakai pakolás használatával a bőrbarát összetevők segítenek abban, hogy simább, ragyogóbb, hidratáltabb legyen a bőr.

Előnyei

Ezek a termékek hatékonyan zárják a bőrbe a nedvességet, és így a bőr megkapja azt a hidratáltságot, ami ahhoz kell, hogy ébredéskor ragyogó, harmatos tükörképpel nézhess szembe. A hidratáció elengedhetetlen a látható öregedési jelek, például a finom vonalak és a ráncok megelőzésében. Ahogy öregszünk, a bőr természetesen veszít a hidratáltságából, így az éjszakai pakolással való feltöltése csodás eredményt hozhat. Az éjjeli pakolások alapvetően szupererős hidratálók abban az értelemben, hogy intenzív hidratációt biztosítanak hosszú időn át, pont, amikor a bőrnek arra a leginkább szüksége van.
Az érett vagy öregedő bőr számára különösen előnyös lehet egy éjszakai pakolás, bár ezek a maszkok minden bőrtípusra jó hatással vannak. Idősebb korban a ráncok és a finom vonalak megjelenésének csökkentésére, fiatalabb korban pedig egyszerűen csak megelőző eszközként alkalmazhatjuk. A téli hónapokban az éjszakai pakolások különösen hasznosak lehetnek, mivel a hidegebb időjárás nagyobb valószínűséggel szárítja ki a bőrt, amitől az fáradtnak tűnik.
Az éjszakai pakolások jobban működnek, mint a hagyományos pakolások, amelyek csak rövid ideig vannak a bőrön. Mivel az éjszakai pakolások órákig a bőrön maradnak, kíméletesen ám hatékonyan juttatják az összetevőket a bőrébe, amikor a fiatalító folyamatok zajlanak. Az éjszakai pakolás egy vékony hatóanyagfátyolt képez a bőrön, ezáltal az összetevők felszívódása hatékonyabb, ezzel támogatva a bőrt, mely egyébként is a természetes regenerálódását végzi éppen.
Másik előny, hogy az éjszakai pakolással időt és energiát takaríthatsz meg. Hiszen nem mindig jut időd az alapos reggeli és esti bőrápolási rutinra. Egy éjszakai pakolás alvás közben számos pozitív hatást fejt ki, és használata nagyon kis időt vesz igénybe a napodból.

Így használd

Az éjszakai pakolás használata borzasztó egyszerű. Általában ez a bőrápolás legutolsó lépése lefekvés előtt. Vidd fel a terméket teljes arcra, és várj kb. 30 percig, hogy beszívódjon, mielőtt ágyba kerülnél. A legjobb hetente egyszer vagy kétszer használni.
Ha érzékeny a bőröd, először érdemes beszélni a bőrgyógyásszal, mielőtt ilyen terméket használnál, mert mivel hosszú ideig van a bőrön, előfordul, hogy irritációt okoz.


Ez az éjszakai kezelés háromszoros ásványi komplexével energizálja a bőrt és revitalizálja megjelenését. A gél textúra vizet biztosít a bőrnek, és bezárja az alapvetően fontos tápanyagokat, mindezt alvás közben.A VITAL C hidratáló éjszakai pakolásunk nemcsak a bőr szomjúságát oltja, de csökkenti az öregedés jeleit, visszaadja a bőr csillogást, csökkenti a fáradtságát. A pakolás géles textúrája is segíti a nedvesség gyors bezárását. A jótékony előnyös összetevők közé tartozik a kék-zöld algák kivonata, a hematit és a malachit. A kék-zöld algák kivonata olyan természetes retinoid, amely képes a ráncok kisimítására, hogy azok kevésbé észrevehetőek legyenek. A hematit és a malachit olyan ásványi anyagok, amelyekről tanulmányokban kimutatták, hogy visszaadják a stresszes, fáradt bőr ragyogását. Ez a készítmény tetrahexil-dezil-aszkorbátot is tartalmaz, amely a C-vitamin egyik stabil formája, amelyrőlvizsgálatokban kimutatták, hogy csökkenti az elszíneződés megjelenését; illetve tartalmaz hialuronsavat, amely olyan gyakran alkalmaznak előszeretettel a mély hidratálásra. A maszk rendszeres használatával a bőr simább és élénkebb lesz. Ébredéskor ezáltal a bőr intenzíven hidratált és ragyog. Orvosok által kifejlesztett termék. Parabénmentes.(forrás: Image skincare)

Címkék

Megosztás

Szóljon hozzá Ön is!

Tájékoztatjuk, hogy hozzászólása csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.


Ide kattintva elolvashatja az Adatvédelmi Tájékoztatót