Colette kozmetika - Blog

Bőrtáplálás vitaminokkal

Ha a következő tüneteket tapasztalod, akkor szüksége van bőrödnek vitaminpótlásra.: tavaszi fáradtság, száraz bőr, szájzug bőrének berepedése, bőrgyulladás, fibrómák, hegek, bőr alatti bevérzések, gyors bőröregedés.

A vital C bőrápoló családot a magas vitamintartalom és a nagy koncetrációban jelen lévő antioxidáns hatóanyagok jellemzik. Leghatékonyabb eredményt a vitaminhiányos bőröknél a következő alaptermékek kombinációjával érünk el.

 

Vital C anti-ageing szérum

Hidratáló szérum, mely a zsírban oldódó C-vitamin új technológiáját rejti. A lehető legnagyobb bioelérhetőséget nyújtja. Azonnal enyhíti a környezeti elemek által károsított bőr látható jeleit. A- és E-vitamin és erős antioxidánsok táplálnak az egészséges, fiatalos ragyogásért. Parabénmentes.

 

Vital C Hydrating Antioxidant ACE Serum

A, C, E-vitaminokkal telis-teli koncentrált bőresszencia, növényi antioxidánsok tárháza, mely zöld tea, Echinace kivonatát és medveszőlő kivonatot tartalmaz. Aminosavak elegyét, az egészséges bőrhöz szükséges polifenolokkal és polipeptideket tartalmazó vörös rozé bor komplexet biztosít. Orvosok által kifejlesztett termék.

 

Vital C hydrating intense moisturizer

Ultra hidratáló krém, mely azonnal pótolja a bőr hidratáltságát, intenzíven ápol, egész napos simaságot és hidratáltságot biztosítva. A selymes formula visszaállítja a fiatalos rugalmasságot és ragyogást. Parabénmentes.

 

Vital C hydrating repair creme

Ultrahidratáló, antioxidáns regeneráló krém. A, C, és E-vitaminok táplálják és védik a bőrt napi szinten, és átfogó anti-aging hatást biztosítanak. Parabénmentes.

Tapasztald meg bőrödön a kezelések hatékonyságát. Keress bennünket elérhetőségeinken.

Címkék

Megosztás

Szóljon hozzá Ön is!

Tájékoztatjuk, hogy hozzászólása csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.


Ide kattintva elolvashatja az Adatvédelmi Tájékoztatót