Colette kozmetika - Blog

Fakó, sápadt, száraz, a bőröd? Legújabb arckezelésünk feltölt vitaminokkal.

Új tavaszi kezelésünk felébreszti bőrödet

Bőröd fáradt, fakó, sápadt,zsíros, mitesszeres,helyenként foltokban hámló és száraz, anyagcseréje, keringése romlott, oxigénellátása legyengült.A kevés szabad levegőn való tartózkodás, oxigén és napfény hiánya, a vitaminszegény táplálkozás tükröződik bőrödön. Ezért a tavaszi ápolás célja a bőr alapos tisztítása, méregtelenítése, energiájának fokozása, hiányzó ásványi anyag és vitaminkészletének pótlása és a bőrfunkciók kiegyensúlyozása.

 Legújabb probiotikus tisztító arckezelésünk segít Neked abban, hogy arcbőröd ismét ragyogó, hidratált és friss legyen.

Különlegessége egy speciális maszk,  ami olyan, mint egy pohár zöldségnektár smoothie a bőrnek.

Kombinálja a legújabb és leginnovatívabb technológiákat. Probiotikumokat (hasznos baktérium kultúra), antioxidánsokat (C-vitamin) tápláló szupergyümölcsöket (gránátalma, acai, goji, mangosztán) brazil zöld agyagot és erdei füzikét tartalmaz.

Tisztít, táplál, feltölt, kisimít, egyensúlyba hozza a természetes bőrflórát, minimalizálja a túlzott fénylést, csökkenti a bőr kiszáradást.Kezeli a pattanásokat,mitesszereket, erős antibakterialis hatású, peptideket és szalicilsavat kombinál, nyugtató, gyulladásgátló növényekkel együtt.Tökéletes a zsíros bőrre, ajánlott minden bőrtipusra.

Címkék

Megosztás

Szóljon hozzá Ön is!

Tájékoztatjuk, hogy hozzászólása csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.


Ide kattintva elolvashatja az Adatvédelmi Tájékoztatót