Colette kozmetika - Blog

Immunerősítés bőrödnek

Fókuszban az antioxidánsok

Ha megnézzük mely ételek képesek javítani a bőrünk állapotán, egy közös vonást felfedezhetünk: antioxidánst tartalmaznak. Ezek a szent fegyverek védenek a szabad gyökök ellen, az oxidatív stresszel szemben és támogatják a bőr regenerálódását is.

Az antioxidánsok közül a legismertebb a C-vitamin, ami további pozitív hatásokat is biztosít: segíti a kollagén termelését, illetve a bőrt simává és világosabbá teszi. A legjobb ha étrendünket minél többször egészítjük ki C-vitamin tartalmú gyümölccsel és zöldséggel (pl.homoktövis, paprika, kiwi, savanyúkáposzta stb.) de a még jobb eredmények elérése érdekében C-vitamint tartalmazó kezelésekkel bőrünket is feltölthetjük vele.

A C-vitamin a szépségápolásban is jelentős!

C -vitaminos arckezeléseink a legújabb formában alkalmazott, speciális C-vitamint a BV-OSC-t tartalmazzák, ami a C –vitamin egy speciális változata, zsírban oldódó. Ebben a formában  hosszú ideig megőrzi stabilitását. Igazoltan növeli a bőr kollagén termelődését, ezáltal csökkenti a ráncokat. Korrigálja a túlzott pigmentációt, erősíti a bőr barrier funkcióit, elősegíti a javító mechanizmusok működését, csökkenti a gyulladást és a bőr ellenállását a napsugárzással szemben.

 

Ajánlatunk a tavaszra: Immunerősítő-arckezelés

Különleges élményt nyújt arcbőrödnek, kezeidnek és egy magas szintű otthoni ápolást is biztosít.

Arckezelés hatása: A 30%-os stabil C- vitamint tartalmazó gyengéd felszíni peeling antioxidánsokkal és peptiddel tölti fel bőrödet, ezáltal megerősítve annak immunsejtjeit. Hatékony megoldást tud nyújtani a káros külső hatások, bőrhibák ellen is. Ez az arckezelés mindent tud! Még a legtapasztaltabb vendégeimet is lenyűgözik az eredmények. Tisztító, frissítő, vitaminokkal teli kezelés, mely feszesít, fényt és ragyogást ad, táplál és hidratál. A bőröd élettel teli lesz és megújul tőle.

A kezelés menete: A bőr letisztítása, zsírtalanítása után a 4 rétegben felvitt forradalmi hatóanyagok azonnal érezhető és látható változást okoznak.60 perc aktív hatóidő alatt a kezed ápolása is megtörténik. A kéz letisztítása, fertőtlenítése után a vitaminos, hatóanyagos bőrápolókkal kezelem, majd meleg paraffinnal bevonom. Végül kezeidet 15 percig befedve frottírkesztyűben melegen tartjuk, ezzel is elősegítve a hatóanyagok bőrbe jutását.

Jelentkezz be hozzánk te is és szépülj velünk kívül-belül!

 

Címkék

Megosztás

Szóljon hozzá Ön is!

Tájékoztatjuk, hogy hozzászólása csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.


Ide kattintva elolvashatja az Adatvédelmi Tájékoztatót