Colette kozmetika - Blog

Szőrbenövés ellen

Luffa szivacs a természtes ellenszer

Azoknak, akik az egyszerű és olcsó házi praktikákat keresik, bártran ajánljuk az otthoni testápolásunk egyik kedvenc termékét a luffa szivacsot. A legegyszerűbb és legnagyszerű természetes eszköz. Hatékonyabb eredményt és a legtökéletes élményt nyújtja fűrdéshez, a test leradirozására a szőrbenövések megszüntetésére és a narancsbőr ellen. Ha fontos számodra a környezet, akkor még egy ok, hogy használd ezt a nagyszerű terméket, mert vegan, múanyagmentes,hulladékmentes, komposztálható. :)          

A luffa szivacs egy növényből a luffa tökből, kézzel készül. A tök belselye nagyon rostors szerkezetű és ha megszárad, eltávolítva a héjakat, lehetővé teszi, hogy szivacsként használható legyen.

Így használd: A luffa szivacs friss állapotában kemény, használat előtt mindíg be kell vizezned, hogy puhább és konfortosabb legyen. Lehet tisztálkodásra is használni, de mivel egy szintetikus fürdőszivacsnál erősebb élményt ad (érezhetően dörzsöli a bőrt), ezért konfortosabb mindíg a fürdés után használnod  a már tiszta, de még nedves bőrödön. Dörzsölgesd végig a pröblémás területeket vagy akár az egész testedet 1-2 szer. Fontos! Ha a bőrödön sérülés van, esetleg bőrbetegségeid vagy bőrproblémád van,  napozás, szoláriumozás, gyantázás után közvetlenül ne  használd. Általánosan bőrradírozásra, szőrbenövésre hetente 1x alkalmazd.

A fentebb említett problémákra tehát bátran ajánljuk mindenkinek.Vendégeink visszajelzései alapján a rendszeres használat mindenkinek meghozta az eredményt, megszüntette a problémát.

Gyere, próbáld ki Te is!:) Időpont kéréshez kattints ide>>

 

 

Címkék

Megosztás

Szóljon hozzá Ön is!

Tájékoztatjuk, hogy hozzászólása csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.


Ide kattintva elolvashatja az Adatvédelmi Tájékoztatót