Colette kozmetika - Blog

Tavaszi bőrápolás

Szervezeted tartalékai a tél végére kiürülnek. Ez látható nyomokat hagyhat bőrödön.Ha az alábbi bőrtüneteket tapasztalod szükséged van speciális kezelésekre. Az idősödés jelei egyre inkább szembetűnőek, sápadt, fáradt, fakó színű arc (a kevés szabad levegőn való tartózkodás, oxigén és napfény hiánya,) száraz, hámló, viszkető felszín (a szervezet vitaminhiánya miatt a bőr immunrendszere gyengül) piros, érzékeny foltok (tavaszi bőrgyulladás) jelenhetnek meg rajta.

Mi a teendő?

A tavaszi ápolás célja a bőr alapos tisztítása, méregtelenítése, energiájának fokozása, hiányzó ásványi anyag és vitaminkészletének pótlása és a bőrfunkciók kiegyensúlyozása.

Milyen kezelést ajánlunk?

Professzionális méregtelenítő kezelésünkkel azonnal ragyogó, fiatalos, friss és energiával telt bőröd lesz.A ráncok és pórusok kevésbé láthatóak, arcod visszanyeri életerejét.Megtisztítja bőrödet a lerakóddásoktól a szennyezett környezetből származó veszélyes anyagoktól, mérgektől. Az eredmény azonnal érezhető és szemmel látható.

Hogyan hat bőrödre a kezelés?

Ennek a kivételes kezelésnek a titka egy új, forradalmi dermokozmetikai technológiában rejlik, mely az előrehaladott svájci kutatás ereménye. 7 aktív hatóanyag kivételes erelye, mely excluzíve fitokozmetikai komplexben formázva szinergisztikusan adódik össze.

1. Aktív növényi szén (méregtelenítő, a káros szabadgyököket eltávolítja)

2. Ratániagyökér (regeneráló)

3. Kékszőlő hély, alma és búzakorpa koivonat (gyengéden hámlaszt, hidratál,stimulálja a sejtmegújítást)

4. Havasi gyopár kivonat (megelőzi a kollagén, elasztinrostok bomlását,harcol a szabadgyökök képződése ellen)

5. Hyaluronsav (hidratál, feszesít)

6. Agyagásványok (a bőr degeneratív folyamatai ellen harcol)

7. C-vitamin (véd a napsugárzás fototoxikus hatásai ellen)

 

Címkék

Megosztás

Szóljon hozzá Ön is!

Tájékoztatjuk, hogy hozzászólása csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.


Ide kattintva elolvashatja az Adatvédelmi Tájékoztatót