Forever Ganoderma - az örök fiatalság titka

Kezeléseinkben a világ legerősebb természetes antioxidánsa segíti az öregedésgátlást.

A ganoderma gombafajt több mint 4000 éve alkalmazza a keleti medicina, annak különleges gyógyhatása miatt. A hosszú élet és fiatalság forrásaként tekintenek rá.  Alapos egyetemi vizsgálatok, tudományos tesztek bizonyították, hogy milyen hatékonyan lassítja a sejtek öregedését. Klinikai vizsgálatok bizonyítják eredményeit:

  • Élénkíti a sejtmegújulást és csökkenti a ráncok mélységét
  • Javítja a bőr hidratáltságát és tónusát
  • Antioxidáns hatást fejt ki, mely nélkülözhetetlen az idő és a napsütés által okozott öregedés elleni harcban
  • Stimulálja a kollagén szinténzisét

A svájci forever ganoderma család termékeivel végzett kezeléseink minden bőrtípus számára megfelelőek. Csak értékes növényi hatóanyagokat és újgenerációs fitokozmetikai komplexeket tartalmaznak melyek a modern kutatás és gyártástechnológiák eredményei.Vegyi ahónyagoktól, parabénektől mesterséget illlat, szín és tartósítószerektől mentes.Nikkelre is tesztelt termékek. Állatkísérleteket nem végeznek.

Garantált élményt nyújtó kezelések. Jellemzőjük a bársonyos textúra, a finom természetes illat,a bőrben zsíros utóérzet nélkül szívódnak fel és intenzív érzéki érzetet keltenek.

Kezelési idő: 45-60 perc

Ára: 10.950 Ft-tól. A kezelési árat módosíthatja az aktuális bőrállapothoz használt plusz hatóanyagok fajtája, mennyisége.