GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Hány nappal előtte és hogyan tudok időpontot foglalni?

Akár aznapra is lehet időpontotot kérni, de ahhoz, hogy biztosan megtaláljuk a megfelelőt célszerű 1 -2 héttel elöbb bejelentkezni. Lehetőség van erre interneten (e-mail), telefonon és személyesen is. Az elérhetőségek megtalálhatók a weboldal kapcsolat részénél. Ha telefonon nem sikerül, az azért lehet, mert kezelés folyik, vagy éppen személyes konzultáció történik. A megadott telefonszámon vissza hívunk rövid időn belül mindenkit.

Hogy tudom megközelíteni a Colette kozmetikát?

Autóval megközelíthető, parkolás közvetlenül az épület mellett.Biciklivel megközelízthető, tároló az épület belsejében van. Tömegközlekedéssel megközelíthető, helyi járatok közül a 32, 38, 26, 26 A, 26 G buszjáratokkal.

Gyantázás előtt mit kell tennem?

Ha a terület soha nem volt szőrtelenítve, ajánlott a fele hosszúságúra ollóval visszavágni. A rendszeresen gyantázott vagy géppel epilált területet nem szükséges leborotválni. Az, aki rendszeresen borotválja a területet, gyantázás előtt 1 héttel már ne tegye, mert legalább 4-5 mm hosszúságúra ki kell növeszteni a szőrszálakat.

Kijött a herpeszem. Mehetek arckezelésre?

Sajnos addig, amíg a herpesz aktív, nem tudunk arcekezlést végezni. Meg kell várni, amig a terület teljesen tünet mentes lesz.

Az előzetesen foglalt időpontomat lemondhatom?

Igen, van lehetőség az előzetesen foglat időpont lemondására a kezelés előtt 24 órával.