K-beauty szépségkezelés - a gésák rituáléja

Szépülj az ázsiai nők tradicionális módszerével a K-BEAUTY-val

Számos oka van annak, hogy a K-BEAUTY viharos sikert aratott: a növényi vizektől a holisztikus összetevőkig, a bőrproblémák kezelésének célzott megközelítése belülről kifelé, egyszerű szertartással.

A kezelés különlegessége a rétegező bőrápolási technika (7-10 lépésben). Speciális alaptermékei a habzó pakolások, BB krémek, esszenciák és lapmaszkok.

A K-BEAUTY kezelések kimagaslóan legjobb, legspeciálisabb terméke a lapmaszk. De mi is valójában a lapmaszk? A lapmaszkok az arc alakjára szabott anyagmaszkok, melyeket tápanyagokkal itatnak át. A Gésák titka kezelésünkben alkalmazott biomolekuláris, védett hidrogéles technológiával készült hidratáló és öregedésgátló lapmaszkok a legigényesebb maszk használókat is leveszik a lábukról! Ezek a lélegző, 3D maszkok benntartják a bőrben a nedvességet, segítve a hatóanyagok mélyebbre felszívódását, vulkáni vízzel, gyömbér gyökér kivonattal, aminosavakkal és antioxidánsok szinergiában ható elegyével dolgoznak az átfogó, teljes bőrfiatalítás érdekében. A szérum alapú formulával átitatva rengeteg vitamint, ásványi anyagot és aminosavat biztosítanak. A legfantasztikusabb hatásuk, hogy szuper koncentráltak, a hatóanyagokat mélyen a bőrbe juttatják, a bőr víztartalmát azonnal 99%-ra emelik, tökéletesen kezelik a finom ráncokat.

Kinek és mikor ajánlott? Fantasztikusak a szárazz bőrökre, a hidratálás pótlására, nyáron leégés után a bőr megnyugtatására, hűtésére, hiányzó víztartalmának a pótlására. Ideális megoldás utazáshoz, mert használata egyszerű, könnyű, kis helyen elfér, gondoskodik a plusz hidratálásról a hosszú,száraz levegőjű repülő út alatt.

A K-BEAUTY szépségápolást képviseli a Gésák titka kezelésünk, mely egy különleges arckezelés.

Éld át ezt az egyszerű szertartást. Hűsítő, pihentető élmény egy kellemes arcmaszázzsal a végén. Már egyetlen alkalom után maximálisra nő a bőr hidratáltsága, csökkennek a kisebb ráncok, halványulnak az elszíneződések, plussz ragyogást nyújt, fiatalít. A végeredmény szembetűnő: megemelt, hidratált, egészséges küllemű, ragyogó arcbőr, kisimult ráncok – mintha egy hosszú hétvégét végigpihentünk volna!

7 OK AMIÉRT ÉRDEMES KIPRÓBÁLNOD:

  • ÚJGENERÁCIÓS HIDROGÉL TECHNOLÓGIA Növényi poliszacharid alapú gélmaszk, melynek egyedülálló, bőrszerű szerkezete van ezért nem irritálja a bőrt
  • KIMAGASLÓ TAPADÁS ÉS HIDRATÁLÁS A védett technológia 3 dimenziós, hálós gélszerkezetet képez, a maszk lélegzik, bent tartja a nedvességet, a hatóanyagok pedig mélyen a bőrbe szívódnak.szerkezete van.
  • A BŐRNEK CSODÁS RAGYOGÁST BIZTOSÍT A hidrogél maszk intenzív hidratáló hatása gyönyörű ragyogást hoz a bőrnek.
  • LIFTING HATÁS A kimagaslóan elasztikus gél liftingeli a bőrt, segíti feszesedését és revitalizálódását.
  • EGYEDÜLÁLLÓ SZÉRUM ALAPÚ ELEGYEK Ásványi anyagokkal teli Onsen-Sui hőforrás viz és Csedzsu-szigeti vulkanikus oxigénes víz
  • INNOVATÍV ÖSSZETEVŐK Az oxigén támogatja a sejtlégzést, fokozza a bőr rugalmasságát.Az ásványi anyagok,növényekből kivont természetes összetevő a béta-glükán,aminosavak hidratálnak és méregtelenítenek, regenerálnak és harcolnak a bőr idődödése ellen.
  • AZONNALI EREDMÉNY

Kezelési idő: 60 perc

Ára:14.990 Ft-tól. A kezelési árat módosíthatja az aktuális bőrállapothoz használt plusz hatóanyagok fajtája, mennyisége.