Korosztályonkénti kezelések

30 éveseknek

Tudtad? 30-as éveidben már kezdenek lelassulni a különböző anyagcsere folyamatok, bőrsejtek könnyebben veszítenek víztartalmukból. A nedvességhiány miatt bőröd szárazabb, ráncok alakulhatnak ki. A hám felszíne  elveszíti simaságát. A szem környékén apró szarkalábak jelennek meg, s mélyülni kezdenek a mimikai ráncok (hunyorítás, homlokráncolás következtében) Fáradtság miatt karikás a szemkörnyék. Szoláriumozás, napozás és gyógyszerek miatt pigmentfoltok, májfoltok alakulhatnak ki a bőrön. 

A Colette Kozmetikában visszaállítjuk bőröd kibillent egyensúlyát, felvesszük a harcot a rohanó életmód és  környezeti ártalmak okozta korai bőröregedés ellen.

                                                                                                         
1. IMAGE Moringa olajos express kezelés + arcmasszázs - Elsimítja bőrödről a feszültséget!


Ha kevés az időd ez a masszázs alapú expressz kezelés energiát ad megnyugtat és harmonizál.


Időtartam: 30 perc

Ára: 8.800 Ft

 

2. A pórusok kitisztulnak, bőröd fellélegzik! 


Mélytisztítás MAVEX LA PERLA NERA detox kezeléssel

Azoknak ajánljuk, akik gyors kezeléssel mélytisztítani szeretnék 
a pórusokat gőzölés, nyomkodás nélkül. Sápadt, fakó fénytelen és zsíros a bőrük.  A kezelés fokozza a bőr vérkeringését, kiegyensúlyozza a faggyútermelést normalizálja a bőr állapotát. 

Kezelés menete: A kezelés előtt konzultáció szükséges, ennek során történik a kezelés menetének a megbeszélése.

Időtartam: 50 perc  

Ára: 10.900  

3. Életteli kisugárzás arcbőrödnek!

BIOMOLEKULÁRIS LAPMASZK kezelés

Professzionális biomolekuláris hidrogél maszk kezeléssel szépülhetsz! A professzionális kozmetikumok világának legdinamikusabban fejlődő márkája, a floridai IMAGE Skincare lapmaszk újdonságai zselés állaguknál fogva valódi újdonságot jelentenek a maszkok kategóriájában. Már egyetlen Biomolekuláris Lapmaszk kezelés növeli a bőr hidratáltságát, csökkenti a kisebb és nagyobb ráncokat, halványítja az elszíneződéseket, fiatalít. A végeredmény szembetűnő: megemelt, hidratált, egészséges küllemű, ragyogó arcbőr, kisimult ráncok – mintha egy hosszú hétvégét végigpihentünk volna.

Időtartam: 45 perc

Ára: 14.990 Ft