Korosztályonkénti kezelések

40 éveseknek

Tudtad? 40-es éveidben a hormonális hatások miatt bőröd gyorsabban változhat. A kollagén és a bőrben található víz csökkenésével az arcbőr veszít teltségéből. Szárazabb, fakóbb lesz. A gravitáció és az izom tónusának csökkenése miatt megereszkedik, szövetek elveszítik feszességüket. A mimikai ráncoki elmélyülnek.
A szem környékén a bőr elvékonyodik, sötét karikák, könnyzacskók is megjelenhetnek. Csökken a melaninsejtek száma, ezzel párhuzamosan romlik a bőr UV –sugárzással szembeni természetes védettsége. Vérkeringési zavar alakulhat ki (hajszálerek, rozacea).

A Colette Kozmetikában célzott kezelésekkel, intenzív hatóanyagokkal láthatóan csökkentheted ráncaid számát.

1. Bársonyosan ragyogó arcbőr!                        
 
O2 Lift spa arckezelés

Ajánljuk akkor, ha kényeztető, pihentető kezelésre vágysz  aktív, energiát adó hatóanyag segítségével.  

A száraz, fakó, élettelen, regenerációra igényes bőr újra felfrissül, visszanyeri egészséges színét. Oxigénnel látja el a bőrt és azonnali ragyogást biztosít.
A tiszta növényi őssejtes hatóanyagok meghosszabbítják a sejtek élettartamát lelassítják az öregedést. Bőröd bársonyos és rugalmasabb lesz, feltöltődik, revitalizálódik.

Kezelés menete: arctisztítás, peeling (arcradír)+10 perc masszázs, oxigénes maszk, tiszta növényi őssejtes szérum + masszázs, nappali ápoló krém, szem és száj ápoló krém.

Időtartam: 45 perc

Ára: 22.300 Ft (az ár tartalmaz 5 készítményből álló otthoni arcápoló csomagot)

2. ILUMINATING arckezelés a ragyogó bőrért

Ez a luxus kezelés a legújabb innovációs fehérítő és hámlasztó technológiákkal szabadítja meg a bőrt a sötét foltoktól. A bőrtónus azonnal javul, a bőr pedig ragyogóvá válik. Az ILLUMINATING arckezelés minden bőrtípusra kiváló

Időtartam: 50 perc

Ára: 18.800 Ft


3.  Öregedj később! 

The MAX őssejtes arckezelés

Valódi megújulás a bőrödnek A bőr sejtjei a kezelés alatt aktívabbá válnak,az anyagcsere felgyorsul. A bőr saját kollagéntermelése stimulálódik, a ráncok finomodnak. Nem fogsz hinni a szemednek!

Kezelés menete: Fontos a kezelés előtti személyes konzultáció!

Időtartam: 50 perc.

Ára: 18.800 Ft