Korosztályonkénti kezelések

Tiniknek

Tudtad? Életednek ebben a szakaszában egyensúlyzavar van a hormonrendszeredben. A tested megváltozik. Ettől érezheted magad jól is, de nem ez a gyakori. A legtöbben szégyellik, vagy egyszerűen csak ledöbbennek amikor megnőnek, lefogynak, szőrösödnek vagy csak zsíros lesz a hajuk. A bőröd is megváltozik, több faggyút termel, ezért zsíros és pattanásos.

A legrosszabb, amit tehetsz, ha nyomkodod, s ha nem megfelelően ápolod mert akkor fokozódik a gyulladás és sebek, hegek keletkezhetnek.

Megoldás, ha szakemberre (kozmetikusra) bízod bőröd kezelését!

 

Mit ajánlunk Neked?

Az alkalmazott gyógynövényes hatóanyagokat tartalmazó kezeléseink látványosan és tartósan csökkenthetők mitesszereid, megszabadulsz a pattanásoktól, bőröd pedig nem lesz zsíros és fénylő!

Gyulladásgátló - tisztító Tini kezelés 

Bőröd kitisztul és megnyugszik!

Kezelés menete: arctisztítás, peeling (arcod leradírozása), tonizálás, gőzölés(bőröd felpuhítása) mélytisztítás (mitesszerek - pattanások kinyomkodása), fertőtlenítés, összehúzó pakolás (a kitágult pórusok összehúzása), nyugtató pakolás (bőröd megnyugtatása, bőrpír csökkentése).

A kezelés alatt csak Veled foglalkozunk, személyre szabott tanácsot kapsz, hogyan és mivel ápold tovább otthon a bőrödet. A Tini kezelés árát a Te pénztárcádhoz alakítottuk.                                                            

Ára:  45 perc 5.250 Ft   60 perc 7.590 Ft 

        90 perc 9.250 Ft

Image teen akne kezelés (gőzölés nyomkodás nélkül): 

50 perc 9.900 Ft- 14.990 Ft                                                            

További részletekért írj nekünk, vagy kérj tőlünk időpontot!