Bemutatkozás

Ismerj meg minket!

Ismerj meg minket!

Kádár Nikoletta vagyok a Colette kozmetika alapítója, vezetője. Meggyőződésem, hogy mindenkinek lehet hosszú távon egészséges szép bőre.

A szépség szubjektív. Mégis az az általános tapasztalat, hogy a jólápoltság, a gondozott külső és az egészséges bőr egy különleges pluszt ad az embereknek. Ezért megfogalmazódott bennem, hogy valami olyan szakmát fogok választani, aminek köze lehet ehhez. 

Hogyan kezdődött?

A tini korszak rám is hatással volt, zsíros, mitesszeres, pattanásos tünetekkel, melyet rendszeresen a kozmetikus kitisztított, kezelt. Édesanyám - aki példát mutatva megismertette velem a bőrápolás alapjait - már fiatalon megtanította, mindig tisztítsam megfelelően a bőrömet, ha pedig előjött valamilyen bőrprobléma, szakemberhez vitt és a tanácsát kérte. Persze, mint minden kamasz először lázadoztam kicsit ellene, de amikor megtapasztaltam a bőrömre gyakorolt jótékony hatását, szívesen és lelkesen el is jártam.

A pályaválasztáshoz érve még nem voltam tudatos, annyiban biztos voltam, hogy olyan szakmát választok , ahol segíthetek az embereknek a problémáik megoldásában, az igényük kiszolgálásában. Az érettségi után rövid kitérő következett, majd jelentkeztem kozmetikus szakiskolába.

A megvalósult álom

1997 dolgozom mint kozmetikus. 2002 óta vezetem és most már rányítom saját kozmetikai szalonomat. Szeretek tanulni, kipróbálni az újdonságokat, valamint keresem, hogyan és mivel tudok hatékonyabb és eredményesebb munkát végezni. Az iskola befejezése óta rendszeresen, havonta több alkalommal járok továbbképzésekre, szakmai bemutatókra, kiállításokra, rendezvényekre, termékbemutatókra.2004-ben mestervizsgáztam, majd szakirányú képesítést szereztem (peeling szakember). Ezzel a végzettséggel a bőrptoblémák és a gyümölcssavas hámlasztások specialistája lettem.

 

A legfontosabb tulajdonságaimnak a szakmai hozzáértést, a tapasztalatot, a hiteles kommunikációt, az információk átadását tartom, hogy minél több ember értesüljön azokról a módszerekről, amik segítenek az esetleg egészségügyi, kozmetikai problémákban. Éppen ezért nap, mint nap megpróbálok segíteni vendégeimnek abban, hogy jól érezzék magukat a bőrükben.

 

 

Ismerjétek meg kolléganőmet!

Ismerjétek meg kolléganőmet!

Sziasztok!

 

Tóth Fanni vagyok,kozmetikus.

A szakma szeretete régebbre nyúlik vissza az életemben. Mindig fontosnak tartottam a bőrápolást,amivel hamar el is kezdtem otthon foglalkozni,problémás bőröm miatt. 16 éves koromban még magamat sem tudtam kisminkelni,aztán több év és sok befektett idő,tanfolyamok után odáig jutottam,hogy esküvői,alkalmi sminkeket készíthettem a vendégeimnek. Először az interneten lévő videók alapján csináltam arcmasszázst a családomnak,aztán egyre több barátnőmnek.

 

Érettségi után anyukám bíztatására jelentkeztem a kozmetikus iskolába,amit sikeresen el is végeztem 2022-ben. Már az iskolában sem voltak idegenek számomra az órák tananyagai ,mivel a sminkelés kiemelkedően jól ment,masszízozni már tudtam,illetve a műszempilla építő tanfolyamot már előtte 3 évvel elvégeztem. Azt is szeretem a szakmámban,hogy mindig új emberekkel találkozhatok. Szeretek tanulni,így folyamatosan képzéseken,tanfolyamokon veszek részt, ami által mindig újabb,professzionálisabb tanácsokat adhatok vendégeimnek.

 

Célom,hogy minden vendégem elégedetten,boldogan és problémamentes arcbőrrel távozzon tőlem. Szeretném megtanítani vendégeimnek,hogy milyen bőrtípusuk van,illetve hogy azt mivel érdemes ápolni. A kezelés ideje alatt teljes mértékben csak rád fókuszálok,így egy nyugodt környezetben prémium kezelésekkel töltődhetsz fel. Folyamatos kapcsolatban állok vendégeimmel,hogy otthon is tudjak tanácsot adni, ha kérdésük merülne fel.

 

Hobbim a kirándulás és a motorozás. Azért szeretem mert a kozmetikában megnyugodhatok és relaxálhatok, a motorozás pedig éppen az ellenkezője,ahol gyors és szabad lehetek. Teljes egyensúlyban lehet a szakmám a hobbim által.

Célom

Célom, hogy minden hozzám betérő vendégnek maximális kiszolgálást és a lehető legjobb kezelési élményt nyújtsam! Ebből kifolyólag külön gondot fordítottunk a környezet kialakítására, az üzlet hangulatára és a kezelések intimitására. Emellett maximális gondot fordítunk a higéniára és környezettudatosan működünk. Hatékony, magas minőségű termékekkel dolgozunk, amik azonnali eredményeket nyújtanak. Nem csak egy pihentető, masszázsokon alapuló, spa kozmetika vagyunk, hanem gyors, problémamegoldó, harmonikus, energiát adó kozmetikaként várunk kiegyensúlyozott környezetben.
Célom

Küldetés

Missio

Tudatos bőrápolás

Fontosnak tartom, hogy a vendégeimmel megismertessem a bőrüket, és megtanítsam nekik hogyan és mivel érdemes bőrüket ápolni a hosszan tartó egészséges megjelenésért. Manapság sokan az alap arctisztítást sem végzik el, vagy ha mégis, akkor nem a számukra megfelelő termékkel. Én a személyre szabott egyedi bőrápolásban hiszek, ezért szeretném megismertetni mindenkivel a saját bőrét, típusát, erősségét és gyengeségét.

 

Edukáció, szakmai segítségnyújtás

Sajnos legtöbb esetben az emberek az ismerőseiktől vagy a magazinokból informálódnak. Azonban mindenkinek egyedi a problémája és a bőre: ami valakinek használ, az másnál nem feltétlen hoz eredményt. Ráadásul félre diagnosztizálás miatt is alakulhatnak ki újabb problémák, vagy a meglévők súlyosbodhatnak. Szeretném tudatosítani vendégeimben, hogy ha bőrproblémát tapasztalnak, keressenek fel egy jólképzett, tapasztalt szakembert, aki megállapítja mi lehet a probléma és segít irányt mutatni a továbbikara vonatkozóan.

Eszközeink

Az általunk használt kozmetikumok mindegyike vezető, professzionális kozmetikumokat gyártó cégektől származik (Magyarország, Olaszország, Németország, Amerika). A minőséget a több évtizedes eredményes és szisztematikus kutatás, a különleges laboratóriumi fejlesztés az optimális gyógyszerészeti követelményeknek megfelelő teljesen steril, zárt rendszerben történő gyártástechnológia és az ezekhez kapcsolódó magas minőségellenőrzés biztosítja. Kozmetikai kezelő gépeink FDA, CE minősítésűek. Olyan gyártók kapják ezt meg, amelyek élenjárók a professzionális szépségipari és orvos-esztétikai termékek gyártása területén és hatékonyságukat igazoló klinikai teszteredményekkel rendelkeznek.

test
123+
Elégedett vendég
45+
Kezelés
4+
Munkatárs
103+
Eredményes pigmentfolt kezelés

Miért válassz minket?

Ha személyre szabott tanácsokra és különleges, minőségi kezelésekre vágysz, akkor jó helyen jársz!

Személyre szabott megoldások

Nálunk csak Te vagy a fókuszban, kezeléseink során egyedi problémádra fókuszálunk.

18 év szakmai tapasztalat és folyamatos fejlődés

Komoly tapasztalattal rendelkező, jól képzett szakemberek várnak, akik számos szakmai minősítést szereztek az évek során.

Minőségi kezelések, prémium kozmetikumok.

Minőségi termékekkel és egyedi, innovatív megoldásokat alkalmazó szolgáltatásokkal várunk a Te problémádra fókuszálva.