Szolgáltatások

Arckezelések

A tökéletesebb eredmény elérése érdekében lehetőséged van választani a gépi technikával végzett arckezelések és a manuális arckezelések közül.  

GÉPI ARCKEZELÉSEK 

1. Tartós, mélyreható arckezelésre van szükséged?

Ajánljuk Neked a SYNERGICA arckezelést, amely az iontoforézis és a borostyánfény szinergikus hatására épülve tökéletes hatóanyagbevitelt tesz lehetővé, ezáltal bőröd szó szerint feltöltődik.

Kezelés menete: arctisztítás, arcradír, tisztító zselé, tonizálás, megfelelő hatóanyag bejuttatása a mélyebb rétegeibe (pl.hyaluronsav, kollagén, argirelin) Bőrtípusnak megfelelő pakolás teljes arc + szem környék.

Ára: 14.800 Ft

2. Sugárzó, fiatal bőrt szeretnél?

Ajánljuk Neked a MIKRODERMABRÁZIÓS bőrcsiszolást, amelynek hatására természetes módon újul meg bőröd a felső, az elöregedett hámréteg eltávolításával. Az egyenetlenségek eltűnnek, a sötét pigmentfoltok elhalványodhatnak.

Kezelés menete: Arctisztítás, fertőtlenítés, gyémántfejes mikrodemabrázióval bőröd lecsiszolása, tonizálás, nyugtató pakolás.

Ára: 8.950 Ft

3. Rugalmatlan, ráncos a bőröd?

Ajánljuk Neked a fény energiájával történő ( IPL) bőrfeszesítést, amely természetes lehetőséget ad a bőrtónus javítására műtét és injekció nélkül.

Kezelés menete: Első kezelés előtt próbakezelés és állapotfelmérés szükséges. A kezelés erős hőérzetet okoz, de a kezelőfejbe beépített hűtés komfortossá teszi a kezelést. Az infravörös fény megbízható, egyenletes és állandó melegítést eredményez a bőr mélyebb rétegében, ahol a melegítés azonnali kollagén képzést indít el. A kezelés után közvetlenül enyhén bepirosodhat, illetve megduzzadhat a terület. Mindkettő egy órán belül megszűnik. A mindennapi tevékenység azonnal folytatható. Kúraszerűen javasolt.

Ára: 15.000-25.000 FtMANUÁLIS KEZELÉSEK

Bőrtisztító kezelések

1. A klasszikus kozmetikai nagy kezelést kedveled?

Ha nem akarsz kiegészítő ápolást  igénybe venni, nincs komolyabb esztétikai bőrproblémád, de úgy érzed, rád fér egy alapos nyomkodás (mitesszerek eltávolítása), akkor a klasszikus tisztító nagykezelést ajánlom. 

A kezelés menete: Arcbőr letisztítása, tonik, peeling, felpuhító krémmel arcmasszázs, gőzölés, a mitesszerek kitisztítása, fertőtlenítés, nyugtató-összehúzó pakolás, bőrtípusnak megfelelő arcmaszk, nappali befejező krém.

Ára:120 perc 9.900 Ft + hatóanyaggal 14.900 Ft
       120 perc 14.100 Ft + hatóanyaggal 19.000 Ft

2. Nem szeretnél gőzt és a fájdalmas nyomkodást?

Ha nem szereted a gőzölést és csak minimális "fájdalommal" szeretnél megszabadulni a mitesszereidtől, pattanásaidtól, akkor az IMAGE BE CLEAR tisztító kezelés a megfelelő Számodra.

A kezelés menete: A kezelés előtt személyes konzultáció szükséges, mert ennek alapján tudjuk a kezelés menetét megbeszélni.

Ára: 18.800 Ft

Mélytisztító, méregtelenítő kezelésünkkel is megszabadulhatsz a pórusokban lévő szennyeződésektől, faggyútól valódi SPA élménnyel egybekötve. Válaszd a MAVEX LA PERLA detox kezelést!

Ára: 10.900 Ft