Szolgáltatások

Bőrápolási tanácsok

Fontos számodra a bőröd, de nem tudod hogyan és mivel ápold?

Bizonytalan vagy, nem tudod mikor kell kozmetikushoz vagy bőrgyógyászhoz fordulnod? Már használtál néhány fajta terméket és kozmetikusnál is jártál, de nincsenek jó tapasztalataid?

Mi segítünk, bőrödhöz és igényeidhez mérten megmutatjuk a helyes irányt!
Így biztos tudást kapsz és magabiztosan fogsz dönteni a jövőben bőröddel kapcsolatban.

Tapasztalataink szerint azokat az embereket akiknek fontos az otthoni bőrápolás vagy esetleg valamilyen bőrproblémájuk van és keresik a megoldást 3 nagyobb csoportba lehet osztani. Az első kategória az, aki mielőtt bármit használna, felkeres egy szakembert és tanácsot kér. A második csoport az, aki a reklámok hatására vásárol, de ha a boltban mégis elbizonytalanodik az eladó segítségével választ egy terméket, a harmadik csoport az, aki az ismerősök, barátnő ajánlására veszi meg magának a legtöbbek által ajánlottat. Aztán a megvásárolt termék(ek) használata során rövid időn belül kiderül elégedettek vagy sem az eredménnyel. Az esetek nagy részében vagy nem történik semmi extra élmény (se nem árt, se nem használ) vagy kiderül mégsem felel meg a termék az elvárásnak, igényeknek.

Miért van ez így?

Az igazság az, hogy minden ember más és más. Ha a tünetek igények látszólag egyformák is, de a probléma oka nagyon sok féle lehet. A kulcs a szakember kezében van, aki tudásával, szakértelmével, gyakorlatával könnyen megállapítja mi lehet a megoldás.

Tanácsadásunk során személyre szabott kezelési tervet készítünk, melyben a bőrtípus diagnosztizálása és az aktuális bőrállapot felmérése után az egyedi igények és kérések figyelembe vételével konkrét tanácsot adunk az otthoni ápolásra, véleményt és javaslatot teszünk a szügségszerű kozmetikai kezelésekre. Válaszolunk minden felmerülő kérdésedre. Ha pedig a tanácsadás során úgy látjuk, hogy nem tudunk segíteni, akkor megfelelő szakemberhez irányítunk.

Fordulj hozzánk bizalommal. Írj nekünk vagy ha gyors megoldást keresel, válaszd élő chat formájában online konzultációnkat.