Szolgáltatások

Szőrtelenítés

Szabadulj meg a makacs szőrszálaktól innovatív módszereink segítségével!

Szalonunk gyantázásra specializálódott. A legjobb, legmegbízthatóbb, prémium minőségű gyantákat gyártó cégek termékeivel dolgozunk. Így többek között 16 éves gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezünk a magyar Pandhy's márkával, mely a világ vezető cukorpasztája.

Cukorpaszta szőrtelenítés

A legédesebb szőrtelenítő módszer, amivel valaha találkoztál!

A cukorpaszta Kleopátra aranyának, az évszázadok óta ismert és használt cukorfőzetnek a modernizált változata. Az eljárás és az anyag korszerűsítésével az ókori módszer alkalmazhatóvá vált a legigényesebb kozmetikai szalonokban történő alkalmazásra.

A paszta kizárólag természetes anyagokból, vízből és cukorból áll, semmilyen kémiai-, illat- vagy színezőanyagot nem tartalmaz. Hypoallergén, nem okoz bőrirritációt, az édesszájúak akár meg is ehetik.

Csak a szőrszálhoz  tapad illetve gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, így a kezelés fájdalommentes, az eredmény pedig hosszan tartó, bársonyos sima bőr. 
A cukorpaszta a szőrt növekedési iránnyal megegyezően távolítja el. 

Ennek a gyengédségnek köszönhetően többször is felvihető az adott bőrfelületre, a szőrt teljesen eltávolítja és nem hagy hátra a tüszőbe tört szőrszálakat, vörös, irritált bőrt.
Langyos vízzel tökéletesen eltávolítható a bőrről, textíliákból és minden egyéb anyagból, felületről.

A pasztát kézzel masszírozzuk a szőrtelenítendő bőrfelületre, a szőr növekedésével ellentétes irányba. Az anyag test meleg, így használatakor nem áll fenn az égetés veszélye. 
A cukorpaszta körbeveszi a szőrszálat, bizonyos mélységig belefolyik a tüszőbe. A növekedési irányban történő extrakció teljes, nem marad betört szőrszál a tüszőben.
A kezelés tökéletesen higiénikus, a cukor maga egy természetes tartósítószer nem engedi a pasztában semmilyen baktérium megtelepedését.

Az eljárás lényegesen kevésbé kellemetlen, mint a hasonló elvű de ellenkező irányú hagyományos gyantázás.
Különösen érzékeny területek (pl. arc, bajusz, fazon) gyantázásánál szembetűnő a különbség, de bármely testtájon alkalmazható.

A gyantázás külön helyiségben, gyanta ágyon, egyszer használatos gyanta lepedőn, maximális higiénia mellett (fertőtlenítés, bőrnyugtatás) történik. A bikini terület szőrtelenítéséhez egyszer használatos,eldobható alsóneműt biztosítunk.

Árak:  bajusz: 1.700 Ft ,   áll: 2.300 Ft  , arc-pajesz: 3.200 Ft

           szemöldök: 1.700 Ft

           hónaljak: 2.300 Ft

           hagyományos bikini vonal: 2.300 Ft,        bikini vonal: 2.850 Ft  

           intim gyanta (Francia): 3.950 Ft,   intim gyanta (Brazil): 5.400 Ft,    teljes intim (Hollywood-i): 6.900 Ft       

           hascsík: 1.550 Ft ,      teljes has: 2.900 Ft

           alkar: 2.500/2.850 Ft ,     teljes kar: 3.950 Ft

           alsó lábszár: 3.400/ 3.700 Ft ,  comb: 5.200 Ft ,  végig láb:  9. 100 Ft

 

Amerikai technológiájú, patronos steril szőrtelenítés

Klasszikus gyantázás, mely során olasz prémium gyantával és steril, eldobható papírcsíkkal gyors és higiénikus szőrtelenítést biztosítunk.

A gyanta és a hozzá tartozó elő - és utókezelő anyagok professzionális minőségűek, melyekkel tökéletes simaság érhető el. 

A gyantázás külön helyiségben,gyanta ágyon, egyszer használatos gyanta lepedőn, maximális higiénia mellett (fertőtlenítés, bőrnyugtatás) történik. A bikini terület szőrtelenítéséhez egyszer használatos,eldobható alsóneműt biztosítunk.

Árak: bajusz: 1.000 Ft ,   áll: 1.350 Ft  , arc-pajesz: 1.540 Ft

          szemöldök: 1.150 Ft

          hónaljak:  1.300 Ft

          hagyományos bikini vonal: 1.350 Ft,         bikini vonal: 1.600 Ft 

          intim gyanta (Francia): 2.200 Ft,    intim gyanta (Brazil): 3.400 Ft ,   teljes intim (Hollywood-i): 4.500 Ft

          hascsík: 850 Ft ,      teljes has: 1.450 Ft

          alkar: 950/1.500 Ft ,    teljes kar: 1.700 Ft

       alsó lábszár: 2.300/ 2.700 Ft ,   comb: 2.980 Ft ,  végig láb: 5.300 Ft

 

IPL (tartós szőrtelenítés)

Az IPL (Intenzív Pulzáló Fény) szőrtelenítés a legeredményesebb szőrtelenítő technika manapság.

  • gyors
  • fájdalommentes (hűtött kezelőfej)
  • több évig tartósan szőrtelenít

A kezelés

  • személyre szabott
  • biztonságos
  • pontos

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk az IPL-es szőrtelenítés területén. A legújabb generációs IPL szőrtelenítéssel eredményes és gazdaságos megoldást kínálunk a nemkívánatos szőrzet tartós eltávolítására

Hogyan működik?

A hosszú távú szőrtelenítés ma létező legmodernebb eljárásai közé tartozik a lézeres és az IPL eljárás. Ezen technológiák alapját a szelektív fototermolízis tudományos elmélete képezi. A kezelés alatt kibocsátott fényenergiát a szőrszál pigmentje (melanin) elnyeli, ami aztán hővé alakul át. A hőenergia ezt követően a szőrszálon keresztül eljut a tüszőbe, ami a szőrszál és a tüsző hőmérsékletének emelkedését idézi elő. Ez pedig jelentős mértékben károsítja a szőrtüszőt és a szőr növekedési mechanizmusát, miközben a bőr sértetlen marad.

Az IPL technológia több fizikai szempontból is eltér a lézertől. A legfőbb különbség az, hogy míg a lézer egy meghatározott hullámhosszon bocsátja ki a fényt, addig az IPL különböző hullámhosszok széles skáláját sorakoztatja fel, és így lehetővé válik az eljárás sokrétűbb, rugalmasabb felhasználása bőrtípustól és a test eltérő adottságú területeitől függően, amely különbözhet színben, vastagságban, valamint a szőrszálak mélységében is.

Ha unja már a folyamatos gyantázást és az állandó borotválással járó szúrós szőrzetet, begyulladt szőrtüszőket, akkor alkalmazza ön is ezt az eljárást.

Hol alkalmazhatjuk?

Hatékony a test bármely területén. Olyan esztétikai gondok orvosolhatók, mint a bajusz, fazon, lábszár, szemöldök, hónalj, hascsík stb. Férfiaknál a hát, mellkas, nyaki szőrzet, láb, stb.

Mit érezhetünk?

A kezelés a vendég igénye szerint lehűtött kezelőfejjel történik, emiatt fájdalmatlan. Enyhe csípés érezhető.

Mikor érdemes elkezdeni?

Csak az anagén fázisban lévő szőrszálakra hat ez a módszer is, ezért egymásra épített, kúraszerű kezelésekre van szükség. Az egyes alkalmak között szünetet kell tartani. A kezelés sorozatot legcélszerűbb ezért őszi-téli hónapokban indítani.

 

Próbáld ki a számodra legszimpatikusabb szőrtelenítő módszert, és kérj tőlünk időpontot most!