Szolgáltatások

Yana

YANA a ragyogó bőrhöz vezető út! 

A Yana kollagén ital több oldalról támogatja a bőr fiatalos megjelenését. A benne alkalmazott fejlett technológiákkal klinikailag bizonyítottan, jelentősen csökkenti a ráncokat, fokozza a bőr rugalmasságát és emeli a bőr hidratáltságának szintjét.

Egyedülálló összetétel-maximális hatékonyság

FITOCERAMIDOK

A bőr celluláris mátrixát lipidek támogatják, hozzájárulva a fokozottabb feszességhez és hidratáltsághoz.

BIOTIN

Sokszor csak szépségvitaminként emlegetik a biotint, mely védi a bőrt a vízveszteség és a nap káros sugarai ellenében.

HIDROLIZÁLT KOLLAGÉNPEPTIDEK

A magasan hatékony peptidek lassítják a kollagénvesz- tést, közben pedig ezzel párhuzamosan a szervezet természetes kollagéntermelését élénkítik. Klinikai tanul- mányok igazolták, hogy a kollagénnek ez a biológiailag hasznosuló formája jelentősen csökkenti a ráncok mélységét, növeli a bőr rugalmasságát és hidratáltsági szintjét.

NUTRACEUTIKÁLIAI ANTIOXIDÁNS KOMPLEX

A hialuronsav, zöld tea levél kivonat, bio acai dzsúsz és bio gránátalma egyedülálló elegye a YANATM italban szuper antioxidáns komplexként támogatja a bőr erejét, hidratáltságát, és közben megelőzi a szabadgyökök okozta DNS állomány károkat.

PIRIDOXAMIN HCL (B6-VITAMIN)

A piridoxin, a B6-vitamin azon különleges formája, mely a YANATM italban található, védett anyag; segít fenntartani a bőr állapotát, mert harcol a bőr természe- tes öregedése során fellépő protein degradáció ellen. A piridoxamin emellett számos bőrproblémában segít, többek között az ekcéma, az akne, a száraz bőr és a psoriasis esetén is.

Mi is az a kollagén?

A kollagén az emberi testben leggyakrabban előforduló protein, mely a bőrnek erőt és struktúrát ad. A kollagén mennyisége a bőrben a kor előrehaladtával jelentősen csökken: míg 30 és 40 éves kor között ez a szám 15%, 40-től 50-ig már 30%, 50 és 60 éves kor között 45%-os, 60 és 70 éves kor között 60%-os csökkenésről beszélhetünk.

A YANA™ egy olyan napi öregedésgátló kollagén ital, mely segít újjáépíteni és megerősíteni a bőrt, fokozza a szervezet természetes kollagéntermelését és visszaállítja a bőr számára fontos összetevők szintjét, hogy a bőr visszanyerje és képes legyen megtartani fiatalos megjelenését.  Olyan koncentrált szépségital, mely kicsiny napi adagokban maximális hatékonyságot nyújt. Ez a forradalmi szépségital a professzionális bőrápoló termékekkel együtt alkalmazva áttörő eredményeket hoz.

A Yana ereje egyedülálló Lumiplex hatóanyag koktéljában és fejlett technológiák védett elegyében rejlik, mely hidrolizált kollagén-peptideket, biotint, fitoceramidokat, hialuronsavat és speciális antioxidáns komplexet tartalmaz.

A YANA™ új megközelítést biztosít a bőregészségben, olyan bioaktív kollagénpeptid komplexet hasznosít, mely klinikailag bizonyítottan javítja a bőr feszességét, csökkenti a ráncok mélységét, helyreállítja a hidratáltságot.

A nagy hatékonyságú peptidek lassítják a kollagénvesztést, közben pedig ezzel párhuzamosan a szervezet természetes kollagéntermelését élénkítik. Klinikai tanulmányok igazolták, hogy a kollagénnek ez a biológiailag hasznosuló formája jelentősen csökkenti a ráncok mélységét, növeli a bőr rugalmasságát és hidratáltsági szintjét.

A Yana valamennyi bőrtípusra ajánlott, különösen laza, rugalmasságát vesztett idősödő bőrre.

Az eredmény: ragyogóbb bőr napokon belül, akár 63%-kal javul a ráncok megjelenése 30 nap alatt, akár 40%-kal nő a bőr hidratáltsága 30 nap alatt.

Az ízletes citrusízű Yana önmagában, vagy vízzel, smoothie formájában, teában vagy más módon fogyasztva is finom. Nem tartalmaz cukrot, glutént, tejszármazékot, sem génmódosított alapanyagot.

Kipróbálnád a Yana szépségitalt?  Részletekért keress bennünket elérhetőségeinken.